Статті

Статті

Кухонні витяжки Günter & Hauer LEONA 6 Q та LEONA 6 QW

26.09.2017 Статті

6 років на ринку України! Стабільне зростання продажів з 2011 року! Незмінний вибір покупців серед схожих моделей інших брендів!

Все це – легендарна кухонна витяжка LEONA 6Q (чорна) і Leona 6 QW (біла) від виробника Günter & Hauer.

Стабільний інтерес користувачів пояснити нескладно: стильна модель, яка пропонується у двох колірних варіантах, не тільки прикрасить собою будь-який інтерʼєр, а й гарантовано забезпечить якісне очищення повітря. Вивчивши весь комплекс характеристик, ви обовʼязково оціните її належним чином.

Потужна і безшумна

Потужність витяжки LEONA 6 становить 1000 куб.м/год. Вона забезпечується надійним герметичним двигуном, повністю захищеним від забруднень, і двома повітрозабірними вентиляторами. Їхня крильчатка має тефлонове покриття, що виключає скупчення жиру. Навіть при частому приготуванні на кухні витяжка демонструватиме однаково якісний результат і довговічність роботи.

Дуже важливо, що при відчутній потужності ця модель вирізняється тихою роботою. Рівень шуму не перевищує 55 дБ, завдяки чому в приміщенні можна комфортно почувати себе навіть при включеній витяжці.

Ефективна і продуктивна

Продуктивність витяжки LEONA 6 робить її оптимальною для великих кухонь або ж обʼєднаних кухонь-студій. Ефективність роботи моделі забезпечують відразу кілька характеристик:

  • потужний двигун на 250 Вт;
  • 3 швидкості роботи, які можна обирати залежно від рівня забруднення повітря;
  • периметральне всмоктування, завдяки якому ефективне очищення повітря відбувається вже в момент його забору;
  • алюмінієвий жировий фільтр, який затримує основну масу жирових парів, не допускаючи забруднення повітропроводів і внутрішньої частини витяжки;
  • можливість встановлення вугільного фільтра, що забезпечує ефективне очищення приміщень, в яких немає повітропровода на вулицю (в комплекті не поставляється).

Дана модель від Günter & Hauer є однією з небагатьох, яка працює у двох режимах – відведення і рециркуляції повітря. Комплексне очищення гарантує свіже повітря на кухні за лічені хвилини.

Зручна в роботі та управлінні

Як і вся сучасна техніка, LEONA 6 має сенсорне управління, що дозволяє задати потрібні параметри легким дотиком. Крім того, її роботу можна налаштовувати і дистанційно: для цього в комплекті передбачений пульт дистанційного керування.

Крім основних функцій, витяжка є додатковим джерелом освітлення. Вона комплектується двома потужними LED лампами, які можуть змінювати кут нахилу. Завдяки цьому завжди можна освітлити потрібну ділянку кухонних поверхонь.

До переваг LEONA 6 відноситься можливість задавати час відключення. Встановивши таймер, можна спокійно зайнятися своїми справами, а через певний період повернутися до приміщення із чистим свіжим повітрям.

Простий догляд

Сенсорне управління та відсутність кнопкових елементів дозволяє привести поверхню витяжки до ідеального вигляду за кілька хвилин. Досить протерти її мʼякою тканиною з миючим засобом без абразивів, щоб знову побачити сяйво глянцю.

Очищення внутрішньої поверхні витяжки також не викличе труднощів. Всі забруднення накопичуються на знімному алюмінієвому фільтрі, який можна легко вимити в посудомийній машині.

Стильна і ефектна

Günter & Hauer випускає популярну витяжку в двох колірних рішеннях – чорному та білому. Це дозволить підібрати варіант і для світлої кухні в класичному або скандинавському стилі, і гармонійно вписати техніку в лофтовий інтерʼєр. Вишукана модель стане прикрасою приміщення та підкреслить чудовий естетичний смак господарів.


Якщо ви давно шукали кухонну витяжку, яка поєднує в собі всі кращі параметри такої техніки – LEONA 6 стане для вас ідеальним рішенням. Стильна, функціональна і зручна в управлінні, вона виправдає всі ваші очікування.