Новини

Новини

CER 641 — класична досконалість електричної варильної поверхні

03.11.2021 Новини

Класична варильна поверхня із зоною розширення

Вбудована електрична варильна поверхня CER 641 Günter&Hauer (на 60 см) це класична, функціональна, ергономічна модель, виготовлена ​​з високоякісної склокераміки чорного кольору. Вона поєднує в собі елегантний дизайн та комфорт експлуатації.

Надійна та практична склокерамічна основа цієї моделі вирізняється стійкістю до перепадів температур та механічних пошкоджень, має тривалий термін експлуатації, надовго зберігає свій привабливий вигляд і не потребує особливих зусиль для догляду.

CER 641 оснащена чутливим та зручним сенсорним управлінням, яке робить процес роботи з варильною поверхнею легким та інтуїтивно зрозумілим. Сенсорне управління надає можливість простим дотиком обрати необхідний режим роботи. До того ж, такий тип управління значно спрощує догляд за панеллю – ідеально гладка та рівна поверхня легко чиститься та зберігає естетичний вигляд тривалий час.

Усі задані параметри відображаються на дисплеї, що дозволяє точно контролювати процес приготування.

Ця модель оснащена чотирма конфорками Hi-Light: 2х1,2 кВт (15,5 см); 1х1,8 кВт (19 см); двоконтурна 1х1,1/2,2 кВт (14/21,5 см), які забезпечують швидке нагрівання (5-6 секунд) та раціонально розподіляють тепло по всій необхідній площі. Ці конфорки відрізняються високою економічністю та тривалим терміном служби.

Наявність двоконтурної конфорки з круглою зоною розширення надає можливість регулювати площу нагріву (зменшувати або збільшувати) залежно від розміру дна посуду.

Оптимальний вибір температури приготування здійснюється за допомогою 9 рівнів регулювання потужності.

Завдяки наявності таймера можна програмувати час приготування окремо для кожної конфорки (діапазон від 1 до 99 хвилин). Після завершення заданого часу пролунає звуковий сигнал і зона нагрівання автоматично вимкнеться.

Індикатор залишкового тепла гарантує безпечну та економічну експлуатацію CER 641. Після вимкнення конфорки він повідомляє, що зона нагріву ще не охолола до безпечного рівня температури. Ця особливість може бути використана для завершення процесу приготування, а також для підтримання страви в теплому стані після відключення, що забезпечить відчутну економію електроенергії. Індикатор залишкового тепла зможе вберегти від випадкового дотику до поверхні, що ще не охолола.

Опція подвійний захист від перегріву не допускає надмірного підвищення температури шляхом автоматичного вимкнення конфорки.

Функція автовідключення забезпечує зручність та безпеку експлуатації та активується, якщо ви забули вимкнути зону нагрівання.

Необхідна функція блокування для безпеки дітей дозволить заблокувати управління варильною поверхнею для запобігання випадковим натисканням, наприклад, коли діти можуть випадково включити одну або кілька зон нагріву. Активація цієї функції гарантовано запобігатиме виникненню неприємних випадковостей.

Стильна електрична варильна поверхня CER 641 Günter & Hauer відрізняється лаконічним дизайном, функціональністю, високою якістю виконання, економічністю, надійністю та зручністю в експлуатації. Ця модель зробить процес приготування швидким і комфортним та відмінно впишеться у будь-який кухонний інтер’єр.