Новини

Новини

Дизайн та продуктивність: витяжка Günter & Hauer LEONA 4 Q

05.08.2021 Новини

Стильна вертикальна кухонна витяжка LEONA 4 Q Günter & Hauer (ширина 60 см) поєднує в собі ультрасучасний оригінальний дизайн, хороші технічні параметри, прекрасний функціонал та високу продуктивність (1000 куб.м/год).

Вона здатна максимально ефективно у найкоротші терміни якісно очистити повітря в кухонному приміщенні. Фронтальна панель цієї моделі виконана у вигляді каскаду пластин з міцного загартованого скла ідеально чорного кольору. Завдяки неординарному ергономічному дизайну LEONA 4 Q здатна стати не лише ідеальною помічницею у створенні максимально комфортної атмосфери на кухні, але й гідною окрасою інтер’єру.

Ця модель оснащена сучасним зручним сенсорним управлінням, розташованим на передній панелі, що дозволяє одним легким дотиком управляти пристроєм. Яскраве синє підсвічування піктограм робить панель управління дуже стильною, а ідеально гладка поверхня забезпечує комфортний догляд.

У LEONA 4 Q застосована технологія периметрального всмоктування, при якій повітря втягується через вузькі щілини. При цьому збільшується інтенсивність поглинання і, як наслідок, на 20% збільшується ефективність очищення повітря без додаткового навантаження на двигун. Завдяки мінімізації акустичного дискомфорту, периметральне всмоктування називають «технологією тиші» (рівень шуму цієї моделі ~50 дБ).

Витяжка укомплектована знімним алюмінієвим жировим фільтром. Він легко знімається, а також елементарно встановлюється на місце після очищення (під струменем теплої проточної води або за допомогою посудомийної машини).

LEONA 4 Q має потужний (265 Вт), надійний і безшумний двигун, що робить можливим використання її в кухнях великої площі.

Яскраве і рівномірне освітлення всієї робочої зони здійснюється за допомогою LED світильників (2-х 1,5 Вт). Таке освітлення відзначається високою економічністю і тривалим терміном служби. Воно може включатися та відключатися незалежно від роботи витяжки.

Наявність трьох швидкісних режимів дозволяє обрати найбільш оптимальний варіант швидкості залежно від інтенсивності забруднення повітря на кухні.

LEONA 4 Q може працювати як в режимі відведення забрудненого повітря, так і в режимі рециркуляції (опціонально).

За допомогою таймера з автовідключенням можна встановити необхідний час роботи пристрою: витяжка сама відключиться у призначений час, максимально очистивши повітря в кухонному приміщенні.

Ергономічна, функціональна, надійна, естетична вертикальна кухонна витяжка LEONA 4 Q Günter & Hauer гарантує ефективне очищення повітря, тим самим допомагає створити ідеальний мікроклімат на кухні у процесі приготування їжі.

Додайте до своєї кухні стильний і функціональний акцент, обравши LEONA 4 Q. Ця витяжка буде органічно інтегрована в будь-який сучасний кухонний інтер’єр.