Новини

Новини

EOM 1370 BL: сучасна простора духова шафа для вашої кухні

07.12.2021 Новини

Електрична духова шафа ЕОМ 1370 ВL — класична естетична багатофункціональна модель, виконана у глянцевому чорному кольорі з елементами з нержавіючої сталі (ергономічна ручка та поворотні перемикачі).

Завдяки такому стильному дизайну EOM 1370 BL зможе гармонійно доповнити будь-який кухонний інтер’єр. Значний об’єм цієї моделі (72 л) дозволяє не обмежувати себе в обсягах страв, приготованих на передбачених п’яти рівнях (один із яких — телескопічні спрямовувачі).

Ця модель гарантовано допоможе максимально прискорити та спростити процес приготування відповідно до ваших смаків і уподобань завдяки наявності ряду корисних функцій:

  • швидкий попередній нагрів;
  • верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів);
  • верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів) і конвекція;
  • кільцевий нагрів;
  • подвійний гриль;
  • подвійний гриль + конвекція;
  • нижній нагрів;
  • конвекційний нагрів;
  • функція «Піца»;
  • функція «ЕСО»;
  • розморожування;
  • ферментація... 

Активувати потрібну функцію, задати необхідні параметри можна легко за допомогою простого та інтуїтивно зрозумілого сенсорного управління у поєднанні зі зручними поворотними перемикачами, що утоплюються. Саме завдяки конструкції, яка дозволяє поворотним перемикачам утоплюватись вглиб панелі, надається можливість уникати випадкових відключень приладу або несанкціонованих змін налаштувань. Плюс до цього, такі перемикачі захищені від забруднень, що значно спрощує процес догляду та очищення.

Усі задані параметри будуть відображені на інформативному LED-дисплеї з червоним підсвічуванням піктограм, що надасть користувачеві чітку інформацію про поточний робочий процес духової шафи.

Збільшене оглядове вікно та подвійне освітлення надають додаткові зручності для спостереження за процесом приготування, не відчиняючи дверцят.

Наявність телескопічних спрямовувачів дозволяє без зусиль витягти страву з духовки, а також гарантує безпеку та комфорт під час експлуатації ЕОМ 1370 ВL: вірогідність отримати опіки наближається до нуля.

За допомогою таймера з автовідключенням можна встановити необхідний час приготування страви (від 1 хв до 24 год). Про закінчення заданого часу духовка сповістить акустичним сигналом, після чого автоматично вимкнеться.

Використовуючи функцію відкладеного старту, завжди можна запланувати приготування необхідних страв точно до призначеного часу.

Внутрішня камера ЕОМ 1370 BL покрита емаллю легкого очищення, яка характеризується особливими властивостями щодо розщеплення жиру, який осідає на стінках, що значно спрощує догляд за духовкою.

Для зручнішого доступу до камери духової шафи та її очищення можна зняти дверцята. Також конструкція дверцят дозволяє без особливих зусиль зняти внутрішнє скло для очищення.

Дверцята EOM 1370 BL оснащені трьома термостійкими стеклами. Вони зберігають безпечну температуру під час експлуатації завдяки ефективній роботі вентилятора охолодження. Також охолоджуючий вентилятор захищає від перегрівання панель управління і меблі, що дотикаються до духовки. Для додаткового охолодження вентилятор продовжує працювати ще деякий час після вимкнення духовки.

Вкрай необхідна функція блокування для безпеки дітей — ефективний захист від незапланованої активації пристрою чи скидання налаштувань внаслідок випадкового натискання або спроби ввімкнення пристрою дітьми. Ця опція гарантує абсолютну безпеку молодшим членам сім’ї.

Клас енергоспоживання А+ гарантує, що EOM 1370 BL працюватиме ефективно, залишаючись при цьому економічною (заощаджує 20-25% електроенергії).

Стильна, багатофункціональна, економічна електрична духова шафа EOM 1370 BL обов’язково стане вірним та вкрай необхідним помічником на кухні. Вона гарантовано допоможе перетворити приготування різноманітних страв на легкий, приємний, максимально швидкий та комфортний процес з відмінним результатом.