Новини

Новини

ЕОТ 960 W — збалансована багатофункціональна духова шафа Günter & Hauer

29.09.2021 Новини

Зручна реалізація основних функцій + надійність, перевірена роками.

Стильна вбудована електрична духова шафа ЕОТ 960 W Günter & Hauer (об’єм: 60 л) це класична багатофункціональна модель, виконана в білому глянцевому кольорі з елементами з нержавіючої сталі (ергономічна ручка). Завдяки такому елегантному дизайну духова шафа виглядає дуже естетично. У цій моделі передбачені всі необхідні функції та програми, які забезпечують комфортний процес приготування різноманітних страв: верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів); верхній + нижній нагрівальні елементи (класичний нагрів) та конвекція; верхній нагрів; гриль; гриль та конвекція; конвекційний нагрів і т.д.

Керування духовою шафою ЕОТ 960 W здійснюється за допомогою сенсорного управління у поєднанні з інформативним дисплеєм (на якому відображаються всі задані параметри) та зручних утоплюваних поворотних перемикачів. Такі перемикачі захищені від забруднень, що спрощує процес догляду та чищення.

Внутрішня камера цієї моделі покрита емаллю легкого очищення. А опція очищення парою значно полегшує догляд за духовкою.

Знімні дверцята і внутрішнє скло відчутно спрощують процес очищення духової шафи.

Дверцята ЕОТ 960 W оснащені двома термостійкими стеклами. Вони мають безпечну температуру під час роботи завдяки ефективному вентилятору охолодження. Також охолоджуючий вентилятор захищає від перегрівання панель управління та меблі, що знаходяться поруч з духовкою.

Для зручності користування модель забезпечена таймером з автовідключенням. ЕОТ 960 W автоматично відключиться точно в заданий час. Таймер може бути встановлений в діапазоні від 1 хвилини до 24 годин. Про закінчення заданого часу духовка сповістить акустичним сигналом, після чого відключиться.

З опцією програмування тривалості і часу закінчення приготування завжди можна запланувати приготування необхідних страв точно до призначеного часу.

Наявність телескопічних спрямовувачів гарантує безпеку і комфорт під час експлуатації духової шафи: вірогідність зазнати опіків наближається до нуля.

Ефективне внутрішнє освітлення ЕОТ 960 W дозволяє контролювати процес приготування страв, не відкриваючи при цьому дверцята.

Опція блокування для безпеки дітей запобігає випадковим змінам налаштувань і гарантує безпеку наймолодших членів сім’ї.

Естетична, багатофункціональна, ергономічна електрична духова шафа ЕОТ 960 W Günter & Hauer допоможе значно спростити процес приготування різноманітних страв, зробивши його комфортним і приємним. Завдяки стильному дизайну і білому кольору EOT 960 W гармонійно впишеться в більшість стилістичних напрямків кухонного дизайну.