Новини

Новини

Класична мікрохвильова піч ЕОК 20 Х від Günter & Hauer

07.09.2021 Новини

Надійна, класична, компактна, багатофункціональна...

Компактна і при цьому багатофункціональна вбудована мікрохвильова піч ЕОК 20 Х Günter & Hauer з грилем, об’ємом 20 л і потужністю мікрохвиль 800 Вт — це надійна і проста модель, виконана в елегантному дизайні: поєднання нержавіючої сталі з чорним склом виглядає стильно та сучасно.

ЕОК 20 Х призначена спростити і прискорити процес розморожування, розігрівання і приготування різноманітних страв, забезпечивши ідеальний результат при мінімальній витраті часу і сил.

Модель оснащена простим і зручним механічним управлінням, представленим двома поворотними перемикачами, за допомогою яких можна задати всі необхідні параметри.

Для розігрівання і приготування їжі доступні 9 рівнів потужності, що дозволяють готувати страви з урахуванням типу продуктів та необхідної інтенсивності нагріву.

Завдяки точному контролю потужності страви розігріваються швидко і рівномірно.

Внутрішнє покриття ЕОК 20 Х виконано з ультраміцної екологічної нержавіючої сталі.
Воно лишається надійним навіть при інтенсивній тривалій експлуатації. ЕОК обладнана обертовою тарілкою діаметром 245 мм і решіткою для гриля.

Завдяки наявності гриля (потужність 1000 Вт) стає можливим отримання апетитної скоринки на продуктах, що запікаються. При цьому запікання можна виконувати без використання олії.

З комбінованим режимом приготування дуже зручно готувати м’ясо, рибу, запіканки. При цьому режимі гриль і мікрохвилі використовуються одночасно. Приготовані продукти не лише ідеально просмажені, але й соковиті та м’які всередині.

Програма розморожування за вагою і за часом призначена для делікатного розморожування продуктів зі збереженням їх натуральної структури і смакових якостей перед приготуванням.

Для зручності приготування передбачено наявність таймера (до 95 хвилин).

ЕОК 20 Х оснащена внутрішньою підсвіткою, завдяки якій зручно контролювати процес приготування їжі. Про закінчення процесу приготування сповістить акустичний сигнал.

Стильна, компактна, надійна, практична, функціональна і проста в управлінні мікрохвильова піч ЕОК 20 Х Günter & Hauer допоможе значно спростити процес якісного приготування або ж розігрівання улюблених страв і зможе гармонійно вписатися в інтер’єр сучасної кухні.