Новини

Новини

Компактний ретро холодильник Günter & Hauer FN 109 B

11.08.2021 Новини

Представляємо новинку: компактний відокремлений однокамерний холодильник ретро серії.

FN 109 B Günter & Hauer це сучасна ергономічна модель, виконана в тій же самій вінтажній концепції, що й популярні повнорозмірні ретро холодильники Günter & Hauer.

Приналежність до стилю ретро видають м’які, закруглені форми холодильника, оригінальні вінтажні хромовані ручка та окантовка, спокійний бежевий колір.

Маючи розміри 560х885х600 мм, FN 109 В надає досить великий внутрішній простір (загальний обсяг 130 л) для охолодження і зберігання свіжих продуктів та напоїв з мінімальними вимогами до займаної площі.

Його можна використовувати як доповнення до основного холодильника (виконаного в тому ж ретро стилі) або встановити там, де повнорозмірна техніка буде недоречною та немає необхідності в зберіганні великої кількості продуктів.

FN 109 B додасть кухні, заміському будинку, кабінету, офісному приміщенню неповторний шарм і викличе легку приємну ностальгію.

Холодильник забезпечений усіма необхідними для комфортної роботи опціями і дуже швидко справляється з охолодженням.

Встановити необхідну температуру охолодження можна за допомогою механічного управління. Плавне регулювання потужності надзвичайно просте і зрозуміле.

Роторний компресор, яким укомплектований FN 109 B, ефективно підтримує задану температуру, працюючи з дуже низьким рівнем шуму (~38 дБ). Він гарантовано не стане джерелом звукового дискомфорту.

Завдяки застосованій у цій моделі зручній автоматичній крапельній системі розморожування DeFrost створюється оптимальний мікроклімат для тривалого зберігання продуктів і забезпечується комфортна експлуатація холодильника.

У разі екстреного відключення електроенергії холодильник буде підтримувати задану температуру протягом 14 годин, що не дозволить зіпсуватися продуктам.

Особливістю цієї моделі є наявність внутрішнього антибактеріального покриття, яке ефективно бореться з бактеріями, запобігаючи їх розмноженню, попереджає утворенню та поширенню неприємних запахів. Можна бути впевненим у безпеці зберігання швидкопсувних продуктів.

Кліматичний клас N гарантує безперебійну роботу FN 109 B в температурному діапазоні від +16 °C до +32 °C.

Для зручного зберігання продуктів в холодильнику передбачено 2 полиці з ударостійкого скла з можливістю регулювання їх положення по висоті. Тим самим забезпечується свобода організації внутрішнього простору холодильника.

Окремий висувний контейнер для зберігання овочів і фруктів гарантує збереження їх свіжості та корисних властивостей. Дверцята холодильника обладнані двома знімними лотками: один для зберігання яєць, інший — для пляшок, банок та інших невеликих предметів. Передбачена можливість регулювання їх розташування, що створює додаткові зручності в експлуатації.

Яскраве класичне освітлення (15 Вт) забезпечує ідеальний огляд всього внутрішнього простору холодильника.

FN 109 В гарантує економне енергоспоживання — клас енергоефективності А+.

Ця модель абсолютно безпечна з екологічної точки зору, тому що виготовлена ​​без використання фреону.

Сучасний, компактний і одночасно досить місткий, ергономічний, економічний відокремлений холодильник FN 109 B Günter & Hauer гарантує створення ідеальних умов для зберігання необхідних продуктів протягом тривалого часу. А завдяки привабливому дизайну в ретро стилі, ця модель може внести гармонію в інтер’єр, одним штрихом кардинально змінивши вигляд приміщення.