Новини

Новини

Наднадійна газова варильна поверхня GH 43 CI

21.06.2021 Новини

Вбудована газова варильна поверхня GH 43 CI Günter & Hauer на 60 см (4 конфорки) — стильна, надійна, ергономічна, практична модель, оснащена необхідними функціями для комфортного, швидкого і безпечного приготування різноманітних страв.

GH 43 CI виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі, що відрізняється надійністю та стійкістю до перепадів температур, вологості і механічних пошкоджень. Для цього матеріалу характерний тривалий термін експлуатації без погіршення зовнішнього вигляду навіть при інтенсивній експлуатації. До того ж, поверхня легко чиститься від забруднень і тому завжди виглядає стильно і естетично.

Механічне управління цієї моделі вкрай просте, практичне і довговічне. Воно представлене зручними поворотними перемикачами, за допомогою яких точно регулюється інтенсивність полум’я.

Міцні, стійкі, надійні чавунні решітки практичне рішення в GH 43 CI. Вони гарантують просте і безпечне використання, стійкість розташованого на них посуду, мають необмежений термін служби. Також їх дуже легко утримувати в чистоті.

Дана модель оснащена чотирма конфорками: дві стандартні (по 1,75 кВт), одна економічна (1,0 кВт), одна підвищеної потужності (3,0 кВт). Продумане розташування конфорок забезпечує комфортне розміщення посуду на всіх зонах нагріву одночасно. Кожна конфорка оснащена функцією електропідпалювання: п’єзоелемент спрацьовує при натисканні на перемикач регулювання полум’я. Ця незамінна опція робить процес приготування значно зручнішим і приємнішим.

Надійний газ-контроль у цій моделі гарантує безпеку експлуатації варильної поверхні. Якщо з якоїсь причини полум’я згасло (наприклад, виник протяг або ж на заваді стала рідина, що розлилася), система відразу ж перекриває подачу газу.

Вбудована газова поверхня GH 43 CI Günter & Hauer, що відрізняється надійністю, економічністю, ефективністю, практичністю, простотою управління забезпечить Вам повний комфорт, швидкість і абсолютну безпеку процесу приготування їжі. А завдяки стильному дизайну ідеально впишеться в будь-який сучасний інтер’єр кухні.