Новини

Новини

Вбудований холодильник — органічний елемент інтер’єру кухні

04.05.2021 Новини

Сучасний вбудований холодильник FBN 241 FB Günter & Hauer — уособлення відмінного поєднання технічних характеристик та комфортної експлуатації.

Ключовою перевагою вбудованого холодильника є універсальність для будь-якого інтер’єру. Ця модель ідеально впишеться в інтер’єр кухні, не порушуючи загальної концепції дизайнерського оформлення.

FBN 241 FB обладнаний пристроєм для кріплення фасадної панелі, виконаної з тих же матеріалів, які використовуються в кухонному гарнітурі. Завдяки цьому холодильник не порушить стилістику дизайну і буде виглядати максимально естетично. Плюс до цього, фасадні панелі покращують терморегуляцію, зберігаючи необхідну температуру в камерах холодильника, що сприяє більш тривалому зберіганню продуктів і зниженню енергоспоживання. Також фасадні панелі створюють додаткову звукоізоляцію, що забезпечує практично безшумну роботу холодильника (рівень шуму до 41 дБ).

FBN 241 FB — це двокамерний холодильник з нижнім розташуванням морозильної камери. Він компактний за своїми габаритними розмірами, але при цьому дуже місткий (загальний корисний об’єм становить 241 л).

Наявність електронного управління дозволяє легко вибрати оптимальний режим роботи холодильника і максимально точно налаштувати всі необхідні в процесі роботи параметри. Інформація про поточний режим роботи відображається на дисплеї.

У даній моделі застосована система розморожування NoFrost. Ця технологія забезпечує примусову ефективну циркуляцію потоків холодного повітря і запобігає утворенню криги та інію на стінках як холодильної, так і морозильної камер. Як наслідок, відсутня необхідність регулярного розморожування холодильника.

Зона свіжості Fresh Box спеціальний контейнер, розташований в нижній частині холодильної камери. У ньому підтримується температура, близька до 0°C, яка забезпечує тривале зберігання тих продуктів, які зазвичай швидко псуються. Продукти не заморожуються, але залишаються максимально охолодженими і свіжими тривалий час.

У представленій моделі є прихована від дітей камера для пива Secret Beer Box і додаткова зона для морозива та піци.

Виробник вже традиційно подбав і про екологічність — дана модель виготовлена ​​без використання фреону, що робить її абсолютно безпечною для навколишнього середовища. FBN 241 FB ще й досить економічний — клас енергоефективності А+.

Відтак, економічність, компактність, безшумність, довговічність за рахунок відмінної якості роблять вбудований холодильник FBN 241 FB Günter & Hauer незамінним помічником на кухні. Він надовго збереже свіжість і якість продуктів, зробить кухню зручнішою, естетично привабливою та гармонійною.