Новини

Новини

Вертикальна кухонна витяжка HELENA GÜNTER & HAUER на 90 см

10.05.2021 Новини

HELENA є оптимальним рішенням для просторої кухні, а також стане ідеальним варіантом для великої родини з різноманітними кулінарними вподобаннями або ж для тих, хто багато і часто готує.

Це надпотужна (продуктивність 1200 куб.м/год), функціональна, ефективна і надійна витяжка, яка може бути встановлена ​​як над стандартною варильною поверхнею на 60 см, так і над розширеною (моделі на 5 конфорок).

HELENA оснащена високоточним сенсорним управлінням, яке гарантує комфорт при виборі та регулюванні робочих параметрів легким дотиком. При цьому ідеально гладка поверхня фронтальної панелі управління виключає скупчення забруднень, — легкий догляд гарантовано.

У даній моделі застосована технологія периметрального всмоктування, при якій повітря втягується через вузькі щілини, розташовані по периметру фронтальної панелі. При цьому збільшується інтенсивність поглинання і як наслідок, на 20% збільшується ефективність очищення повітря. До речі, периметральне всмоктування не даремно називають «технологією тиші» (рівеньшуму цієї моделі ~54 дБ).

Витяжка комплектується знімним 5-ти шаровим алюмінієвим жировим фільтром. Він легко знімається і також легко встановлюється на місце після очищення (під струменем теплої проточної води або за допомогою посудомийної машини).

Сучасне яскраве LED освітлення (2×2 Вт) ідеально освітлює варильну поверхню та є економічним.

HELENA має 3 швидкісні режими. Можливість вибору потужності дозволяє налаштувати роботу витяжки відповідно до інтенсивності приготування їжі.

Одна із головних переваг цієї витяжки — металевий повітрозабірний вентилятор із тефлоновим покриттям, що забезпечує довговічну та тиху роботу.

За допомогою таймеру з автовідключенням можна встановити необхідний час роботи пристрою: витяжка сама відключиться у призначений час.

Стильна HELENA Günter & Hauer виконана в сучасному лаконічному дизайні — це ідеальне поєднання відмінної якості, високої потужності, ефективності, функціональності та надійності. Вона відмінно впорається з очищенням повітря у приміщенні просторої кухні.