Новини

Новини

Витяжка YANA 60 BLW — контрастний акцент на вашій кухні

18.08.2021 Новини

До вашої уваги високоефективна та естетична вертикальна кухонна витяжка YANA 60 BLW Günter & Hauer (ширина 60 см).

Витяжка справляє яскраве враження та має безумовні переваги завдяки високій продуктивності (1000 куб.м/год), простоті управління, привабливому і продуманому до дрібниць дизайну. Вона здатна не тільки швидко та ефективно очистити повітря в просторому кухонному приміщенні, але й стати окрасою інтер’єру.

Стильна фронтальна панель виконана з глянцевого загартованого скла в класичному поєднанні чорного та білого кольорів, що робить YANA 60 BLW вишуканою і неповторною.

Ця модель оснащена сучасним зручним сенсорним управлінням, розташованим на лицьовій панелі, що дозволяє одним легким дотиком управляти пристроєм. Вся інформація про задані параметри буде відображена на інформативному дисплеї. Блакитне підсвічування піктограм підкреслює оригінальність панелі управління, а ідеально гладка поверхня забезпечує комфортний догляд.

У YANA 60 BLW ефективно реалізований принцип периметрального всмоктування, при якому всмоктування потоку повітря здійснюється через вузькі щілини, розташовані по периметру фронтальної панелі. В результаті утворюються завихрення, які направляють потоки повітря безпосередньо всередину пристрою без розсіювання — прояв так званого «ефекту Коанда». Як результат, відчутно збільшується ефективність очищення повітря (~ 20%) без додаткового навантаження на двигун.

Завдяки мінімізації акустичного дискомфорту периметральне всмоктування називають «технологією тиші» (рівень шуму цієї моделі ~ 50 дБ).

YANA 60 BLW оснащена надпотужним (265 Вт), надійним і практично безшумним двигуном. Це робить дану модель оптимальним рішенням для приміщень великої площі.

Знімний алюмінієвий жировий фільтр, яким укомплектована витяжка, максимально зручний в експлуатації: він легко знімається, а також елементарно встановлюється на місце після очищення (під струменем теплої проточної води або за допомогою посудомийної машини).

Яскраве і рівномірне освітлення всієї робочої зони здійснюється за допомогою 2-х LED світильників (1,5 Вт). Таке освітлення відрізняється високою економічністю і тривалим терміном служби. Воно може включатися і відключатися незалежно від роботи витяжки.

Наявність 3-х швидкісних режимів дозволяє обрати найбільш оптимальну швидкість залежно від рівня забруднення повітря на кухні.

За допомогою таймера з автовідключенням можна встановити необхідний час роботи пристрою: витяжка сама відключиться в призначений час.

YANA 60 BLW може працювати як в режимі відведення забрудненого повітря, так і в режимі рециркуляції (опціонально).

Стильна, функціональна, надійна, практична вертикальна кухонна витяжка YANA 60 BLW  Günter & Hauer ефективно і в найкоротші терміни якісно очистить повітря в кухонному приміщенні, тим самим створивши максимально комфортну атмосферу в процесі приготування їжі. А завдяки вишуканому ергономічному дизайну гармонійно впишеться в інтер’єр сучасної кухні.