Статті

Статті

Дошки і тарілки від Günter & Hauer з натуральної деревини: екологічні аксесуари для Вашої кухні!

20.11.2018 Статті

Радуючи своїх клієнтів якісною технікою, компанія Gunter & Hauer не оминає увагою аксесуари для кухні, які перетворюють щоденну рутину приготування їжі в красивий ритуал.

Кухонні дошки і тарілки з натуральної деревини – це не тільки ефектне доповнення будь-якого інтер’єру, але і зручний, екологічний інвентар, який забезпечує вишукану подачу страв і комфортну роботу на кухні.

Компанія Günter & Hauer пропонує широкий асортимент стильного начиння з різних порід дерева, яке безперечно оцінять любителі якісних виробів:

  • барвисті тарілки з комбінованих сортів деревини, які допоможуть естетично подати холодні страви;
  • торцеві і класичні кухонні дошки прямокутної форми, що гарантують довговічність експлуатації;
  • декоративні круглі дошки, які стануть відмінним фоном для подачі м’ясних страв, піци і всіх видів нарізок

Обираючи кухонні аксесуари від Gunter & Hauer, Ви збагачуєте свою кухню речами, які створюють теплу атмосферу і наповнюють побут задоволенням від звичних справ!

Обробні дошки з масиву: міцність, гарантована природою і майстерною обробкою

Всі аксесуари від Günter & Hauer виробляються з твердих порід деревини, яка має відмінні експлуатаційні властивості.

Обираючи обробні дошки з масиву дубу, ви можете бути впевнені, що такі вироби легко витримають інтенсивне використання, вплив вологи і механічні навантаження. Щільна структура дубу не схильна до розтріскування, гниття та інших пошкоджень, а тому ця сировина є ідеальним матеріалом для виготовлення кухонного інвентарю.

Торцеві дошки: довговічний інвентар для професіоналів і любителів

Якщо Ви підбираєте надійну кухонну дошку, яка надовго збереже привабливий зовнішній вигляд, зверніть увагу на торцеві вироби. Їх поверхня комбінується із брусків дубу, горіху, ясену і черешні, які склеюються між собою дуже міцним, безпечним клеєм, що може контактувати з харчовими продуктами.

Головною особливістю таких дощок є вертикальне розташування волокон деревини, що забезпечує їм такі переваги:

  • стійкість перед механічними пошкодженнями: торцева поверхня у півтора рази міцніша бічної поверхні деревини, а тому навіть при інтенсивній експлуатації вона збереже свій первозданний вигляд і буде радувати Вас своєю естетичністю;
  • гігієнічність: волокна торцевої дошки змикаються відразу після зрізу, перешкоджаючи проникненню і розмноженню бактерій. Ви можете спокійно користуватися виробом, не хвилюючись про здоров’я близьких;
  • збільшення терміну служби ножів: під час роботи їх леза не зустрічають опору у вигляді поперечних волокон деревини, а занурюються між ними. Ваші ножі менше тупляться, а, значить, Вам доведеться точити їх значно рідше!

Торцеві кухонні дошки – це ідеальний варіант для тих, хто готує часто і з задоволенням!

Дерев’яні тарілки: природна естетика подачі страв!

Дерев’яні тарілки від Gunter & Hauer виготовляються з різних порід деревини, які мають свій відтінок і унікальний малюнок. Лаконічна форма і гармонійні переходи текстур зможуть підкреслити вишуканість поданих у них холодних закусок, салатів або десертів.

Дбайливий догляд – гарантія довговічності дерев’яного посуду

Як і все натуральне, дерев’яні аксесуари для кухні вимагають правильного і регулярного догляду. В процесі виробництва весь дерев’яний інвентар від Gunter & Hauer обробляється бджолиним воском, а також мінеральною олією. Це не тільки захищає вироби від вологи, але і служить бар’єром для бактерій і мікроорганізмів. Щоб дерев’яні кухонні дошки і тарілки довго радували своєю естетичністю, варто дотримуватися простих правил:

  • мити вручну без замочування з використанням нейтральних миючих засобів;
  • витирати насухо після миття;
  • не використовувати для тривалого зберігання продуктів (особливо в холодильнику);
  • рекомендується сушити дерев’яний інвентар на відкритих полицях;
  • не менше, ніж раз на місяць, обробляти поверхню дерев’яних виробів бджолиним воском та натуральним маслом (лляним або мінеральним).

Дерев’яні аксесуари від Gunter & Hauer стануть стильним акцентом на Вашій кухні, а нескладний догляд гарантує довговічність благородних виробів.