Статті

Статті

Компактна електрична духовка Günter & Hauer EOK 4502 із функцією мікрохвильової печі

23.04.2018 Статті

Духовка ЕОК 4502 із функцією НВЧ – більше можливостей, більше комфорту, більше надійності!

Асортимент техніки Günter & Hauer регулярно поповнюється новинками, які замінюють собою кілька різних побутових приладів. Духова шафа з функцією НВЧ – це відмінна можливість укомплектувати кухню, заощадивши корисну площу. Завдяки якісній південнокорейської збірці з використанням сучасних технологій, модель ЕОК 4502 буде надійно слугувати довгі роки, а багатий функціонал дозволить не обмежувати себе в кулінарних експериментах.

Духовка з НВЧ: зручно та економно

Модель ЕОК 4502 від Günter & Hauer відноситься до вбудованих духовок, які гармонійно впишуться в будь-яке приміщення. Оптимальні габарити (595х455х577 мм) роблять її компактною зовні та місткою зсередини, дозволяючи легко запекти як невелику порцію сосисок на грилі, так і крупного гусака. Функція мікрохвильової печі позбавляє від необхідності купувати окрему техніку для розігріву та розширює можливості духовки. Ви отримуєте відчутну економію як коштів, так і простору!

Простота управління і приготування в авто-режимі

Духова шафа має сенсорну панель Touch Control і вбудований LED-дисплей, який відображає всі обрані налаштування. Щоб встановити режим приготування або розігрівання, достатньо доторкнутися до потрібних клавіш. Техніка слухняно виконає ваші розпорядження.

Максимально заощадити час дозволяє функція автоменю, що включає в себе 13 різних програм. Завдяки їй можна обрати оптимальний режим для випічки, запікання м’яса або ж приготування плову. Лишається натиснути одну кнопку.

Функція таймера з автовідключенням подбає про те, щоб страва готувалася протягом точно відведеного часу. Ви можете задати необхідну тривалість роботи або встановити потрібний режим і спокійно зайнятися своїми справами: духовка вимкнеться автоматично, коли все буде готово.

Різноманіття режимів для різноманітного меню

Електрична духова шафа ЕОК 4502 сповна розкриє потенціал навіть кухаря-початківця. Завдяки безлічі режимів вона дозволяє легко готувати як пишні пироги, так і хрустке м’ясо зі скоринкою.

Для цього передбачені наступні функції:

  • гриль, який можна використовувати для приготування шашлику, стейків, сосисок або запікання птиці;
  • гриль із конвектором, що забезпечує оптимальну ступінь прожарювання і хрустку скоринку на стравах з м’яса;
  • конвекційний нагрів (технологія 3D Hot Air), що дозволяє приготувати смачну випічку або ефективно висушити фрукти;
  • нижній нагрів + вентилятор – режим для заморожених напівфабрикатів, а також страв, що вимагають інтенсивного нагрівання знизу;
  • вентиляційний нагрів + мікрохвильовка – функція швидкого смаження, яка дозволить заощадити час при готуванні простих страв;
  • гриль, вентилятор + мікрохвильовка – забезпечить необхідні параметри для швидкого приготування запіканок та сприятиме появі рум’яної скоринки на стравах;
  • класичний режим мікрохвильової печі, при якому можна швидко розігрівати або розморожувати страви;
  • два режими розморожування для різних продуктів;
  • функція піци – забезпечує оптимальні параметри для приготування смачної піци за 3-5 хвилин;
  • 13 режимів для автоприготування.

З такою технікою можна не сумніватися, чи правильно встановлена ​​температура: духовка сама подбає про оптимальні параметри.

Простий догляд і продумана безпека

Духова шафа ЕОК 4502 виконана із загартованого скла та нержавіючої сталі, що не тільки робить її стильною і сучасною, але й істотно спрощує догляд. Така поверхня стійка до механічних пошкоджень і невибаглива до вибору засобів побутової хімії. Фасад техніки не має виступаючих елементів, а тому для підтримання чистоти за необхідності достатньо протирати зовнішню поверхню м’якою тканиною.

Щоб впоратися зі слідами жиру всередині камери, потрібні мінімальні зусилля. Про це подбає функція очищення парою, яка розчинить всі складні забруднення.

Безпеку експлуатації покликані гарантувати тришарові дверцята, які залишаються холодними зовні навіть при найвищій температурі всередині. Це виключає ризик опіків, а функція блокування від дітей нівелює можливість несанкціонованих змін налаштувань.

Духова шафа ЕОК 4502 з функцією мікрохвильовки включає все, що необхідно для зручності користування. До комплектації входить обертальна тарілка, висока і низька решітка, скляне деко. Купуючи таку модель, ви отримаєте справжнє задоволення від приготування.