Статті

Статті

Кухонні витяжки ATALA 1000 BI і ATALA 1060 BI від Günter & Hauer: досконалість – у простоті!

20.11.2017 Статті

Дотримуючись принципів безперервного впровадження інновацій, компанія Günter & Hauer не забуває і про поціновувачів класики.

Для тих, хто шукає в техніці гармонійне поєднання надійності та простоти управління, були створені моделі витяжок ATALA 1000 BI і ATALA 1060 BI.

Кухонні витяжки серії ATALA – це потужна, повністю вбудована техніка, яка ефективно справляється зі своїми функціями, не привертаючи до себе зайвої уваги. Незначно розрізняючись габаритами, обидві моделі мають однаковий функціонал і здатні швидко позбавити приміщення площею понад 21 кв.м від диму та неприємних запахів.

Очищають повітря, не видаючи своєї присутності

ATALA 1000 BI і ATALA 1060 BI – це моделі від Günter & Hauer, які є повністю вбудованими. Заховані усередині кухонного гарнітуру, вони не порушать гармонію дизайну, при цьому завжди ефективно виконають свою роботу. Про це подбає надійний двигун потужністю 270 Вт, який і забезпечує продуктивність у 1000 куб.м/год.

Незважаючи на високу продуктивність, витяжки ATALA характеризуються низьким рівнем шуму (менше 50 дБ). Працююча техніка не буде заважати бесіді і дозволить комфортно почувати себе на кухні.

Прості і зрозумілі в управлінні

Ці моделі від Günter & Hauer вирізняються кнопковим управлінням, яке дозволяє легко задавати потрібні параметри роботи. Вам не доведеться довго розбиратися, як встановити оптимальну потужність або ж включити світло – досить просто натиснути кнопку, позначену відповідним значком.

Слугують додатковим джерелом освітлення

Витяжки ATALA оснащені галогенними лампами, які виконують відразу дві функції:

  • забезпечують зручність роботи на кухні, освітлюючи робочі поверхні
  • дають мʼяке, затишне світло, створюючи приємну домашню атмосферу

Особливість галогенних ламп полягає у підвищеній світловіддачі. Протягом всього терміну служби вони забезпечують стабільність світла – ідеальний варіант для кухонної витяжки!

Вимагають мінімум зусиль для підтримання чистоти

Кухонні витяжки цієї серії виконані з нержавіючої сталі.

Це гарантує:

  • тривалий термін служби
  • міцність і стійкість до механічних пошкоджень
  • опір корозії
  • естетичність
  • елементарний догляд

Щоб підтримувати чистоту фасадів, вам не доведеться ретельно підбирати побутову хімію: матеріал поверхні витяжки абсолютно невибагливий у догляді. Досить використовувати теплу воду або миючі засоби без абразивів, щоб техніка завжди виглядала охайною.

Завдяки знімному жировлювлюючому фільтру, періодичне очищення внутрішніх поверхонь також не завдасть багато клопоту. Просто помістіть алюмінієвий фільтр до посудомийної машини і після миття встановіть його на місце – техніка готова до роботи.

 

У витяжках ATALA 1000 BI і ATALA 1060 BI немає надто складного функціоналу або вражаючих уяву форм. Але якщо ви цінуєте раціональність, надійність та невибагливість якісної німецької техніки – ці моделі ніколи вас не розчарують!