Статті

Статті

Мікрохвильові печі – гідна альтернатива духовим шафам

01.09.2017 Статті

Сучасна мікрохвильова піч – це багатофункціональна техніка, яка може взяти на себе більшу частину завдань із приготування їжі.

З її допомогою можна розігрівати, запікати і навіть готувати страви у гриль-режимі, не докладаючи зусиль. Оцінивши мікрохвильовку за основними параметрами, можна легко підібрати надійну техніку для своєї кухні.

Орієнтир на потужність і конфігурацію

Базовими характеристиками мікрохвильових печей є:

  • потужність;
  • обʼєм;
  • спосіб установки.

Незважаючи на велику різноманітність пропозицій окремо стоячої техніки, її впевнено витісняють вбудовані моделі. Вони суттєво економлять простір і забезпечують зручність користування. Стильні та сучасні вбудовані мікрохвильові печі Günter & Hauer мають різний колір фасадів, а тому гармонійно вписуються в інтерʼєр будь-якої кухні.

Важлива різна потужність

Від потужності мікрохвильовки (НВЧ) залежить, наскільки швидко буде приготовлена або розморожена страва. В сучасних функціональних моделях розрізняють потужність мікрохвиль і потужність гриля. Печі від Günter & Hauer характеризуються потужністю мікрохвиль (900 Вт), що регулюється 5-ма режимами. Всі моделі мають А-клас енергоспоживання, що робить їх дуже економічними.

Якісне внутрішнє покриття – запорука довговічності техніки

Існує три види внутрішнього покриття для мікрохвильових печей. Одне з найбільш нетривких – емаль. Вона вразлива перед тривалим впливом високих температур і вологості, а тому використовується для недорогих моделей.

Якісною альтернативою такому покриттю служить кераміка. Вона відрізняється міцністю, довговічністю, легко миється і протистоїть нагару, проте істотно підвищує вартість техніки.

У мікрохвильових печах Günter & Hauer застосовується найбільш оптимальне за ціною і якістю покриття – нержавіюча сталь. Вона екологічна, проста в догляді, легко витримує інтенсивну експлуатацію і вплив екстремальних температур.

Керуйте з легкістю

Для управління мікрохвильовками використовується механічний, кнопковий або сенсорний режим. Останні лідирують серед споживачів, забезпечуючи зручність користування і простоту догляду за технікою. Всі моделі Günter & Hauer мають електронне або сенсорне управління, дозволяючи задавати режими легким дотиком.

Режими і додаткові функції: використовуйте всі можливості вашої мікрохвильовки

Функціонал сучасних мікрохвильових печей не обмежується тільки підігрівом, розморожуванням і грилем. Наприклад, моделі Günter & Hauer мають безліч додаткових режимів, які дозволяють комбінувати функції гриля і мікрохвильовки (комбі-режим), відразу ставити поетапне приготування страви (від розморожування до готовності) або відкласти автоматичне приготування на потрібний час. Все це дозволить не тільки готувати із задоволенням, але й економити свій час.

Якщо, не дивлячись на різноманіття моделей мікрохвильових печей, ви не можете вибрати оптимальний для себе набір функцій, придивіться до електричних духових шаф із функцією мікрохвильовки. Така техніка 2 в 1 збереже місце на вашій кухні і дозволить втілити в життя будь-які рецепти.