Статті

Статті

Вбудована духова шафа Günter & Hauer EOM 973 TL: елегантна функціональність

18.09.2017 Статті

Кожна духовка Günter & Hauer – це зразок стилю і функціональності. Вибираючи духову шафу для своєї кухні, зверніть увагу на модель EOM 973 TL: сувора лаконічність і зручність керування сподобається всім любителям якісної техніки.

Основні технічні параметри

EOM 973 TL відноситься до досить містких та економних моделей вбудованого типу. Обʼєм духової шафи становить 70 л, що робить її зручною та актуальною для великих сімей. Завдяки наявності 9-ти функцій, користувачі можуть не обмежувати себе в кулінарних експериментах і завжди мати різноманітне меню.

Незважаючи на свої габарити, ця модель від Günter & Hauer може стати відмінним рішенням і для невеликої кухні. Завдяки наявним опціям, така духовка здатна замінити собою кілька видів техніки і заощадити корисний простір. Наприклад, можливість розморожування та приготування страв у різних гриль-режимах дозволить відмовитися від використання мікрохвильовки.

Корисні функції моделі також включають:

  • класичне нагрівання зверху і знизу, що ідеально підходить для приготування випічки;
  • класичне нагрівання із одночасною роботою вентилятора, що забезпечує можливість дворівневого приготування. В такому режимі можна як випікати пироги, так і сушити овочі;
  • нижнє нагрівання з вентилятором, що дозволить готувати ідеальні страви з риби та овочів;
  • конвекційне нагрівання, за допомогою якого можна одночасно готувати дві різні страви.

Окремо варто сказати про гриль-режими. У даній моделі їх чотири, що дозволяє встановити потрібні налаштування і для створення скоринки в готовій страві, і для рівномірного прожарювання, і для збереження соковитості продуктів.

Приємним і дуже важливим для багатьох доповненням є рожен, котрий дозволить із легкістю приготувати курку гриль або шашлик.

Просто управляти – просто готувати!

При створенні EOM 973 TL було зроблено все, щоб спростити процес приготування страв і зробити керування духовкою максимально комфортним.

Саме для цього в ній передбачені:

  • сенсорна панель, що дозволяє задавати параметри;
  • освітлення внутрішнього простору духової шафи для контролю приготування;
  • телескопічні спрямовувачі, що забезпечують можливість зручного і безпечного виймання страви.

Дуже зручно, що кожне натискання кнопки на панелі супроводжується звуковим сигналом. Це дозволяє не збитися при установці потрібного режиму і бути впевненим у правильності налаштувань. До слова, налаштувати можна практично все: час початку приготування (відкладений старт), потрібну температуру, таймер та інші параметри. Це дозволяє отримати готову страву саме тоді, коли це необхідно.

Серйозний підхід до безпеки

Günter & Hauer подбав про те, щоб духовка відповідала всім параметрам безпеки. Для цього були використані двері з трьома стеклами, охолодженням і функцією блокування від дітей. Це не тільки виключає можливість опіків, але й не дозволяє маленьким користувачам втручатися в управління технікою.

Головною особливістю моделі, що забезпечує зручне і безпечне користування, є система Soft Close. Ця технологія гарантує плавне закривання дверей, виключаючи її випадкове захлопування. Інновація Soft Close дозволить не тільки без побоювань розміщувати і діставати страви з духовки, а й подбає про захист дверцят від механічних пошкоджень при активній експлуатації техніки.

Очищення духовки без зусиль

Активне користування технікою вимагає регулярного догляду за нею. Підтримувати чистоту духової шафи дуже легко завдяки гладкій сенсорній панелі без виступаючих елементів, наявності каталітичного очищення (розкладання жиру на сажу і воду; залишається лише після приготування протерти поверхню внутрішньої камери вологою ганчіркою). Також полегшують процес відновлення ідеальної чистоти знімні дверні стекла та спрямовувачі.

Залишається періодично протирати техніку м’якою тканиною з використанням неабразивних чистячих засобів, щоб духовка завжди радувала своєю елегантністю.


Ознайомтеся зі стильною духовкою від Günter & Hauer ближче, і ви переконаєтесь, що вона дійсно досконала по дизайну та функціональності.