Статті

Статті

Звикли до якості техніки Günter & Hauer? – Не втратьте можливість оцінити набір посуду від улюбленого бренду!

24.10.2017 Статті

Компанія Günter & Hauer розширила лінійку своїх товарів, доповнивши її набором посуду.

Набір посуду STS10717 від Günter & Hauer включає три каструлі з кришками та ківш без кришки. Всі елементи набору мають різний розмір, що дозволить вам завжди підібрати оптимальний об’єм, незалежно від того, що ви готуєте – наваристий борщ для всієї родини або ж порцію каші для дитини.

До складу набору входять:

  • велика каструля обʼємом 5 л та діаметром 24 см;
  • середня каструля об’ємом 3 л та діаметром 20 см;
  • маленька каструля на 1,5 л та діаметром 16 см;
  • ківш діаметром 16 см на 1,5 л.

Увесь посуд Günter & Hauer сертифікований та пройшов контроль якості, що гарантує його абсолютну безпеку. Випускаючи новий товар, компанія підійшла до питання його розробки так само прискіпливо та відповідально, як і до своєї вбудованої техніки.

Бездоганна якість матеріалів

Посуд Günter & Hauer виготовлено з нержавіючої сталі 18/10, використання якої гарантує довговічність виробів та простий догляд. Наявність у складі сплаву 10% нікелю забезпечує естетичний блиск, завдяки чому посуд завжди виглядає стильно та привабливо. Підвищений захист від високих температур і механічних пошкоджень забезпечує включення до складу хрому в кількості 18%. Сталь 18/10 є ідеальною і використовується навіть для професійного посуду зі значним експлуатаційним навантаженням.

Надійність кожного елемента

Щоб забезпечити довговічність свого посуду, компанія Günter & Hauer продумала кожну деталь:

  • нержавіюча сталь для виготовлення ручок. Навіть якщо ви неправильно встановите каструлю на плиту, ручки не розплавляться і не втратять свій зовнішній вигляд. Крім того, можна спокійно ставити такий посуд в духовку;
  • заклепкове кріплення ручок. На відміну від точкового зварювання, такий спосіб забезпечує абсолютну надійність і є гарантією того, що ви ніколи не обпечетесь через ручку, що випадково відвалилася;
  • кришки із загартованого скла.

Вони не тільки витримують екстремально високі температури, але й мають металевий ободок, що слугує захистом від сколів.

Посуд від Günter & Hauer – це завжди вигідне вкладення коштів.

Зручність експлуатації

Всі каструлі та ківш мають мірну шкалу, що дуже полегшує приготування їжі. Ви ніколи не помилитесь у тому, чи достатньо води налито для певного виду круп – цифри на внутрішній поверхні завжди вкажуть точний обʼєм.

Щоб ви могли контролювати процес, кожна каструля комплектується прозорою кришкою. Наявність паровипускних отворів дозволяє не тільки зберегти тепло, але й зберегти варильну поверхню чистою.

Завдяки тому, що матеріалом для виготовлення посуду є нержавіюча сталь, ви легко зможете відчистити її, навіть якщо у вас збігло молоко або ж інтенсивно тушкувалося м’ясо.

Універсальність

Технологія виготовлення посуду забезпечує можливість використання її на будь-яких варильних поверхнях та у всіх духових шафах!

Завжди смачні страви

Дно, товщиною 3,5 мм, захистить їжу від пригорання, а також дозволить готувати дієтичні та корисні страви без використання жирів. Завдяки рівномірному нагріванню, процес буде швидшим, що не тільки заощадить ваш час, але й дозволить довести до логічного завершення приготування плову, борщу або печені навіть після вимкнення конфорки.

Набір посуду від Günter & Hauer – це ще один доказ того, наскільки дбайливо компанія ставиться до своєї репутації. Придбайте його для своєї кухні, і ви не раз подякуєте собі за правильний вибір.