Новини

Новини

Духові шафи "BLACK STEEL" від Günter & Hauer: новий стиль Ваших кулінарних можливостей!

11.01.2019 Новини

Досі в пошуку ідеального балансу естетики і функціональності? Зустрічайте! Нова лінійка електричних духових шаф від Günter & Hauer, яка підкорить Вашу уяву!

Щоб розкрити Ваші гастрономічні таланти, компанія Günter & Hauer розширила асортимент вбудованих духовок, доповнивши його чотирма новими моделями. Об’єднані елегантним дизайном, вони підкреслять унікальність інтер’єру, а багатий функціонал техніки перетворить кулінарний процес у задоволення.

Серія включає наступні моделі духовок:

  • EOV 7509 BS (BLACK STEEL) і EOV 7509 BSX (BLACK STEEL) – розкішні духові шафи із сенсорним управлінням і поворотними вимикачами, які підійдуть любителям сучасної класики;
  • EOV 7510 BS (BLACK STEEL) і EOV 7510 BSX (BLACK STEEL) – вишукані духовки на сенсорному керуванні для тих, хто цінує технології та комфорт.

Кожна модель лінійки BLACK STEEL стане незамінним особистим помічником і яскравим акцентом в інтер’єрі Вашої кухні!

Багатий функціонал для ідеального кулінарного результату

З духовками серії BLACK STEEL Ви легко зможете приготувати як ніжний бісквіт, так і м’ясо з хрусткою скоринкою. За це відповідають 9 основних функцій і одна додаткова в моделях EOV 7510 BS і EOV 7510 BSX. Використовуючи відповідний режим, Ви зможете:

  • швидко розморожувати продукти без нагріву, застосовуючи функцію розморожування;
  • готувати ніжне суфле, включивши верхній нагрів, або пишні пироги в режимі верхній + нижній нагрів;
  • заготовлювати для сім’ї корисні сухофрукти з функцією верхній, нижній нагрів + вентилятор;
  • запікати рибу та овочі в режимі нижній нагрів + вентилятор;
  • одночасно готувати кілька страв: їх запахи не будуть змішуватися в духовці, завдяки конвекційному нагріву;
  • отримувати запаморочливе м’ясо з рівномірною рум’яною скоринкою, завдяки функціям гриль або гриль + вентилятор.

У нових духовках Günter & Hauer продумана кожна деталь, щоб і новачок міг готувати, як шеф-кухар!

Зручне управління: встановлюйте режими, не замислюючись!

Сенсорне управління або поворотні вимикачі? Тепер Ви можете комбінувати самостійно! Виберіть духовки EOV 7510 BS і EOV 7510 BSX, і ви зможете задавати параметри приготування, легко торкаючись сенсорної панелі. Зверніть увагу на моделі EOV 7509 BS і EOV 7509 BSX, і Ви зможете оцінити надійність класики і зручність сучасних технологій.

Готуйте без ризиків: безпека, продумана до дрібниць

Кожна модель духовок BLACK STEEL оснащена системою охолодження дверцят. Циркулюючи між 3 або 4-ма стеклами, повітря не дає їм перегріватися, а значить, Ви можете не переживати, що дитина або домашня тварина травмується, доторкнувшись до поверхні.

З функцією блокування від дітей Ви можете бути впевнені, що випадкове натискання клавіш не зіб’є настройки і не зіпсує Вашу страву.

Телескопічні спрямовувачі – користуйтеся духовкою з комфортом!

Хочете перевірити ступінь готовності страви? Потрібно дістати важке деко з гарячої духовки? Телескопічні спрямовувачі дозволять зробити це легко і безпечно. Вони позбавлять Вас від необхідності тягнутися углиб духової шафи і виключать ризик опіків.

Простий догляд – економія Вашого часу!

Тримати духовки BLACK STEEL у чистоті легко і зовсім не клопітно. Досить за необхідності протирати зовнішні поверхні і сенсорну панель м’якою тканиною з неагресивними засобами, щоб вони завжди сяяли глянцем.

Духові шафи оснащені серією знімних елементів (спрямовувачі, дверні стекла), які можна мити в посудомийній машині, не витрачаючи зайвих зусиль.

Стильний дизайн: розкіш, яку Ви можете собі дозволити

Духові шафи серії BLACK STEEL виконані у благородному чорному кольорі з використанням декоративних елементів з «чорної сталі». Вишукані та лаконічні, вони легко впишуться в будь-який інтер’єр і стануть його родзинкою.

Духові шафи "BLACK STEEL" від Günter & Hauer – це найкращий рецепт для Вашої кухні!