Новини

Новини

Холодильники для вбудовування від Günter & Hauer: безшумні, непомітні, досконалі

07.02.2018 Новини

Вбудовані холодильники Günter & Hauer – можливість створити стильний затишний інтер'єр, в якому продумана кожна деталь.

Прагнення створити гармонійний простір спонукає господарів приділяти більше уваги дизайну приміщень, а виробники побутової техніки роблять все, щоб полегшити їх завдання. Холодильники, що вбудовуються, від Günter & Hauer – це ще одна можливість створити стильний затишний інтер’єр, в якому продумана кожна деталь.

Особливість таких холодильників полягає в тому, що вони повністю приховуються за фасадами кухні. Техніка монтується в спеціальний короб, а її лицьова частина закривається декоративною панеллю в стилістиці гарнітура. Залишаючись непомітними оку, холодильники для вбудовування ефективно виконують своє пряме призначення.

До переваг прихованих холодильників слід віднести:

  • універсальність – такі моделі не мають вираженого дизайну і декоруються під будь-який інтер’єр кухні;
  • економічність – енергоспоживання класу А+, поліпшена теплоізоляція і додаткова система циркуляції забезпечують ощадливе використання електроенергії;
  • безшумна робота – технічні особливості моделей, а також наявність короба і передньої панелі, забезпечують рівень шуму, що не перевищує 39-41 дБ.

Крім класичних плюсів, холодильники Günter & Hauer, що вбудовуються, мають й інші, індивідуальні переваги.

Електронний або механічний тип управління – для класиків і новаторів

Різні моделі холодильників, що вбудовуються, від Günter & Hauer відрізняються типом управління, що дозволяє вибрати техніку «під себе». Холодильники з механічним управлінням стануть ідеальним варіантом для тих, хто цінує простоту і надійність. У таких моделях температурні параметри задаються вручну, тому вартість їх дещо нижча, ніж більш технічних холодильників.

Техніка з електронним управлінням вимагає мінімального втручання користувача. Вона дуже точно підтримує задану температуру і виводить її на табло, самостійно регулює атмосферу камер, повідомляє про несправності. Незважаючи на більш високу вартість, такі холодильники компенсують її зручністю та якістю роботи.

Системи No Frost і De Frost: забудьте про необхідність розморожування холодильника!

Як і всі сучасні моделі холодильників, техніка Günter & Hauer не потребує примусового розморожування: вона все робить сама. Для цього виробники використали різні системи, дозволивши покупцям вибрати ту, яка їм подобається більше.

Система розморожування De Frost (крапельна) говорить про наявність випарника, вбудованого в задню стінку холодильника. Протягом одного циклу роботи він змінює її температуру від низької до більш високої. В результаті на стінці утворюється іній, який згодом тане, а краплі води, що утворилися, стікають в спеціальну ємність. З неї волога виводиться назовні під дією випаровування. Моделі з такою системою розморожування приваблюють покупців доступною ціною і безшумною роботою.

Принцип роботи системи No Frost схожий з попереднім. Відмінністю є установка додаткових вентиляторів, які сприяють оперативному виведенню зайвої вологи назовні без попереднього збору її в ємності. Перевагою холодильників з такою системою є рівномірна температура на всіх полицях, а також швидке відновлення температурного балансу після відкривання дверцят.

Freeze Box – свіжі продукти про запас

Містка морозильна камера холодильників Günter & Hauer надовго збереже м’ясо, рибу, ягоди або зелень. Заповнивши іі заздалегідь, ви можете в будь-який момент дістати потрібні продукти, щоб швидко приготувати обід або вечерю.

«Зона свіжості» Fresh Box – ідеальні умови для збереження свіжості!

Здавалося б, сучасний холодильник ідеальний для зберігання будь-яких продуктів: зони холодильної та морозильної камер дозволяють продовжити термін свіжості овочів, молока і м’яса від декількох днів, до місяців. Однак, немає межі досконалості! Günter & Hauer пішов далі і перевів свою техніку на нову сходинку технічної довершеності, встановивши в деяких моделях додаткову зону – Fresh Box.

Це – додаткова камера з підвищеною вологістю, температура в якій наближається до нуля. В таких умовах не тільки сповільнюється розмноження бактерій, а й збільшується термін свіжості зелені, фруктів, сирів або шинки. Тут також можна зберігати сире м’ясо або рибу, яка буде використана найближчим часом, щоб згодом не витрачати час на її розморожування. Для порівняння: у звичайній холодильній камері, температура в якій становить +4 / +8 С°, охолоджене м’ясо можна зберігати не більше доби. «Зона свіжості» збільшує цей термін до 3-5 днів! Дуже зручно для тих, хто не звик планувати меню наперед.

Щороку виробники випускають нові моделі техніки, удосконалюючи показники кожної моделі. Але, якщо ви хочете взяти краще від сьогоднішнього дня, – оберіть холодильники, що вбудовуються, від Günter & Hauer: вони не підведуть.