Новини

Новини

Кухонні витяжки ATALA від Günter & Hauer: стильне доповнення до функціоналу вашої кухні!

22.08.2018 Новини

У кожній моделі своєї техніки компанія Günter & Hauer прагне поєднати естетику та практичність. Кухонні витяжки ATALA 1090 GL, ATALA 1075 GL і ATALA 1060 GL – це яскравий приклад потужності і сили, прихованої під стильним глянцем фасадів.

Кухонні витяжки ATALA від Günter & Hauer відносяться до вбудованих моделей, які відрізняються своїми габаритами. Модельний ряд включає одиниці в таких розмірах:

  • ATALA 1090 GL – 90х30,7х29,6 см – універсальна витяжка для будь-якого приміщення;
  • ATALA 1075 GL – 75х30,7х29,6 см – техніка з унікальними габаритами для особливого інтер’єру;
  • ATALA 1060 GL – 52х30,7х29,6 см – компактна модель для невеликої кухні.

Відрізняючись шириною фасадів, кожна витяжка ATALA гарантує відмінну потужність і високу продуктивність.

Сучасна витяжка – елегантне доповнення дизайну вашої кухні

Кухонні витяжки ATALA мають привабливі фронтальні панелі, які будуть виграшно виглядати в будь-якому інтер’єрі. Фасади з чорного загартованого скла, в яких відбивається світло вбудованих ламп, зроблять особливою навіть скромну кухню. Завдяки стриманому мінімалістичному дизайну, техніка слугує витонченим акцентом, не перетягуючи всю увагу на себе.

Створіть атмосферу завдяки сенсорному управлінню!

Сенсорні клавіші, розташовані на передній панелі, забезпечують простоту і комфорт управління. Досить кілька разів доторкнутися до однієї кнопки, щоб поступово збільшити або зменшити потужність. Клавіша таймера дозволить вам спокійно займатися своїми справами, довіривши очищення повітря кухонній помічниці: витяжка автоматично вимкнеться через 9 хвилин.

Периметральне всмоктування – чисте повітря за лічені хвилини!

Завдяки технології периметрального всмоктування, ефективність очищення витяжками ATALA збільшена на більш ніж на 20%. Потужний двигун забезпечує інтенсивне поглинання повітря, позбавляючи від сторонніх запахів. Тепер, навіть якщо ви будете смажити рибу, стейки або тушкувати овочі, ви зможете легко зберегти комфортний мікроклімат у приміщенні.

Додаткове освітлення для створення затишку

Всі моделі витяжок ATALA оснащені потужними LED-лампами, які ефективно освітлюють робочу поверхню. Використовуючи додаткове підсвічування, ви можете легко задавати настрій вашої кухні і з комфортом готувати будь-які страви.

Обирайте оптимальний режим очищення!

На відміну від більшості моделей, витяжки ATALA можуть працювати як в режимі відводу повітря в шахту, так і в режимі рециркуляції. Техніка від Günter & Hauer комплектується знімними алюмінієвими фільтрами, які ефективно утримують будь-які забруднення. Ви можете доукомплектувати обрану модель вугільним фільтром, тим самим уникнути необхідності виведення труби у вентиляційний хід.

Простий догляд – запорука економії вашого часу

Сенсорна панель робить догляд за витяжками ATALA простим і зручним. Відсутність щілин і стиків виключає забивання в них жиру і забруднень, що зберігає привабливість фасадів. Досить протерти глянсову панель м’якою тканиною, щоб вона знову виглядала, як нова. Щоб очистити витяжку зсередини, можна просто помістити знімний алюмінієвий фільтр у посудомийну машину.

Кухонні витяжки ATALA від Günter & Hauer – це вдале рішення для більшості інтер’єрів. Стильні та витончені зовні, вони гарантують незмінну якість і продуктивність, характерні для перевіреного виробника.