Новини

Новини

Легендарна духова шафа EOV 1100 від Günter & Hauer знову в продажу!

13.10.2017 Новини

Компанія Günter & Hauer повертає на український ринок одну зі своїх найпопулярніших моделей духових шаф – EOV 1100.

Не пропустіть можливість особисто переконатися в якості техніки, підтвердженій десятками позитивних відгуків!

Прагнучи постійно вражати покупців цікавими новинками, Günter & Hauer прислухається і до поціновувачів перевіреної класики. З огляду на незмінно високий інтерес користувачів до духової шафи EOV 1100, компанія вирішила відновити продажі цієї моделі в Україні. Стильна та функціональна духовка знову може стати прикрасою сучасної кухні шанувальників якісної побутової техніки.

Щоб зрозуміти, чим вона підкорила своїх шанувальників, досить ближче познайомитися з характеристиками моделі.

Універсальні параметри

Електрична духовка EOV 1100 стане відмінним рішенням для вашої родини, легко справляючись із повсякденними завданнями.

Модель має лаконічний, і в той же час дуже стильний дизайн. Виконана в чорному кольорі з оздобленням із нержавіючої сталі, духова шафа підкреслить привабливість будь-якого інтерʼєру, не перетягуючи всю увагу на себе.

Оптимальний функціонал

EOV 1100 має 11 функцій, що допоможуть організувати смачне і різноманітне меню як досвідченим кулінарам, так і новачкам. Плануєте порадувати близьких вишуканими рецептами на вихідних? – Скористайтеся різноманітними режимами духовки і отримайте найсмачніші страви! Потрібно швидко нагодувати сімʼю вечерею в будній день? – Встановіть відкладений старт або таймер із акустичним сигналом та спокійно займайтеся домашніми справами, не побоюючись, що забудете вимкнути духовку!

Використовуючи сенсорну панель, можна встановити оптимальний режим нагріву:

  • верхній і нижній;
  • тільки верхній;
  • верхній і нижній + вентилятор;
  • верхній або нижній нагрів + вентилятор;
  • конвекційний нагрів;
  • конвекція + верхній та/або нижній нагрів;
  • гриль.

Різноманітність режимів дозволить легко приготувати смачну випічку (класичний нагрів), страви із золотистою скоринкою (гриль, верхній нагрів із вентилятором) або кілька страв одночасно (конвекційний режим).

Елементарний догляд

Вам не доведеться витрачати забагато часу, щоб підтримувати в чистоті духову шафу. Знімні спрямовувачі та скло можна без труднощів вимити в посудомийній машині, а відсутність виступаючих елементів на сенсорній панелі дозволяє швидко привести до ладу лицьову частину.

Головною особливістю моделі є наявність функції піролітичного чищення. Це особливий режим, що дозволяє легко позбутися забруднень на внутрішніх поверхнях духової шафи. Під дією високої температури жир та бризки згоряють, перетворюючись у сажу. Не потрібно постійно застосовувати агресивні хімічні засоби, щоб вимити стінки техніки – досить увімкнути режим самоочищення, і через невеликий проміжок часу відкрити вже чисту духовку. Залишається лише з легкістю прибрати сажу вологою серветкою.

Додаткові можливості

Використовуючи сенсорне управління, можна миттєво задати потрібні параметри і бути впевненим в якісному результаті. Вам не доведеться постійно контролювати процес: досить просто встановити час початку та закінчення приготування, і духовка виконає всі ваші команди.

Зручність користування духовкою забезпечує LCD-дисплей, що відображає час і встановлений режим. Ви завжди зможете подивитися, на якому етапі приготування знаходиться страва, щоб вчасно зібрати сімʼю за столом.

Приємним доповненням до основного функціоналу стануть також функція памʼяті і можливість використання швидкого попереднього нагрівання.

Продумана система безпеки

Завдяки наявності телескопічних спрямовувачів, ви можете швидко і безпечно перевірити готовність страви або легко дістати її з духовки, не побоюючись перекидання.

Надійним захистом від випадкового опіку слугує також система охолодження оснащених трьома стеклами дверцят. А охолоджуючий вентилятор подбає про безпеку панелі управління та прилеглих меблів.

До системи обовʼязкових функцій увійшло блокування від дітей. Ви можете не турбуватися, що дитина випадково зрушить налаштування або самостійно включить духовку.

Духовка EOV 1100 – це естетична і проста в управлінні модель, що одержала заслужену популярність. Якщо ви давно придивлялися до неї, але не встигли придбати раніше – у вас знову є така можливість!