Новини

Новини

Варильні поверхні лінійки CER від Günter & Hauer: якість, доступна кожному!

19.12.2017 Новини

Нова серія електричних варильних поверхонь CER від Günter & Hauer – це найкраще поєднання бюджетної ціни та класичної німецької якості.

Не пропустіть можливість оцінити цей вдалий союз!

Намагаючись задовольнити потреби своїх клієнтів у якісній техніці за бюджетною ціною, компанія Günter & Hauer випустила нову лінійку електричних варильних поверхонь серії CER.

До її складу увійшли моделі:

  • CER 640 – стильна панель з чотирма парними варильними зонами на 1,2 та 1,8 кВт
  • CER 641 – модель, яка крім стандартних конфорок на 1,2 та 1,8 кВт має одну розширювану варильну зону потужністю 1-2,2 кВт
  • CER 641 R – оригінальна варильна поверхня, яка відрізняється від попередньої незвичайним рустикальним дизайном
  • CER 642 – панель із двома розширюваними зонами нагрівання
  • CER 321 – мінімалістична модель «Domino» на 2 конфорки, яка прикрасить собою невелику кухню

Головна перевага лінійки CER – доступність моделей. При цьому кожна з них оснащена головними базовими функціями, що гарантують безпеку та зручність управління.

Склокерамічна поверхня: естетичність і надійність, перевірена часом

При виготовленні варильних поверхонь CER використано склокераміку, яка не тільки забезпечує привабливий глянець, але й гарантує тривалий термін експлуатації. Особливість матеріалу полягає в тому, що він проводить тепло у вертикальному напрямку, не зачіпаючи сусідні області. Це полегшує догляд і знижує ризик опіків.

Склокераміка стійка до дії високих температур, здатна протистояти механічним пошкодженням, швидко нагрівається та охолоджується. Останнє досягається завдяки використанню нагрівальних елементів Hi-Light: ця технологія забезпечує високу ефективність і економічність роботи техніки.

Сенсорна панель – запорука простого управління

Кожна із моделей лінійки CER оснащена сенсорними клавішами, які дозволять керувати варильною панеллю, легко торкаючись потрібних точок. Використовуючи сенсор, можна задати потрібну температуру конфорки, встановити блокування або таймер. Завдяки піктограмам, які підсвічуються, та звуковим сигналам, що супроводжують кожен дотик, ви завжди будете впевнені в тому, що задали потрібні параметри.

Оптимальний функціонал для кожної господині

Кожна поверхня має 9 рівнів регулювання потужності. Ви можете встановити потрібний рівень нагрівання для швидкого закипання рідини, повільного тушкування або ж обсмажування страви.

Залежно від обраної моделі ви отримаєте 2 або 4 зони нагрівання, розраховані на різну потужність і розмір посуду. Це забезпечує зручність приготування та знижує ризик перегрівання техніки.

Безпека під контролем

Як і в більш дорогих варильних поверхнях Günter & Hauer, у моделях CER ретельно продумана система безпеки:

  • подвійний захист від перегрівання виключить ризик поломки техніки;
  • функція автоматичного вимкнення забезпечить економію електроенергії і не дозволить панелі працювати вхолосту, якщо ви не користуєтеся нею більше 10 секунд;
  • блокування від дітей дасть гарантію того, що ніхто не зможе випадково збити настройки або зіпсувати страви;
  • індикатор залишкового тепла повідомить про те, що поверхня ще гаряча і торкатися до неї не можна.

Günter & Hauer доводить: навіть випускаючи бюджетні моделі техніки, компанія піклується про своїх покупців.

Естетичність – візитна картка Günter & Hauer

Кожна панель CER має стильний дизайн, завдяки чому буде чудово виглядати на будь-якій кухні. Ви можете обрати чорну глянсову поверхню з білими позначками конфорок або ж віддати перевагу бронзовому малюнку – будь-який ваш вибір не розчарує.

Якщо ви давно придивлялися до техніки Günter & Hauer, але відкладали покупку через нестачу коштів, придивіться до варильних панелей CER: це ваш шанс!