Новини

Новини

Зустрічайте новинки! Надійні та естетичні газові варильні поверхні від Günter & Hauer вже в Україні!

29.09.2017 Новини

Відтепер щоденне приготування їжі перетвориться на суцільне задоволення!

Нові газові варильні поверхні GL 9 B, GL 6 B та GL 643 від Günter & Hauer порадують не тільки бездоганністю кожного елемента, але й стильним дизайном.

Не зупиняючись на шляху до досконалості, компанія Günter & Hauer постійно доповнює модельний ряд своєї техніки. Сьогодні покупцям стали доступними три нові моделі варильних поверхонь:

  • GL 6 B – стильна газова варильна поверхня на 4 конфорки, кожна з яких доповнена автономною чавунною решіткою;
  • GL 643 – естетична новинка стандартного розміру, характерною особливістю якої є оригінальні решітки з чавуну;
  • GL 9 B – зручна модель шириною 90 см із додатковою конфоркою для тих, хто економить свій час.

Оновивши лінійку варильних поверхонь, компанія залишила незмінними надійність та якість кожної моделі, які проявляються у:

  • використанні якісних італійських конфорок SABAF, що вирізняються довговічністю та зносостійкістю. Перевагою цих елементів є також особлива форма, яка допомагає економніше використовувати газ;
  • комплектації чавунними решітками. Такий матеріал не вигорає, не втрачає свій зовнішній вигляд. Завдяки високій міцності, чавунні решітки дозволяють без жодних побоювань використовувати важкий сучасний посуд (наприклад, сковорідки гриль, чавунні утятниці та інші);
  • наявності турбо-конфорки. Завдяки тому, що вони мають два ряди полумʼя, забезпечується більш швидке та рівномірне нагрівання. Це дозволяє готувати смачні страви, заощаджуючи час, – коли потрібно швидко закипʼятити чайник або воду для бульйону.

Кожна із трьох нових моделей має елегантну поверхню із загартованого скла. Завдяки цьому, техніка не тільки виглядає ефектно і прикрашає собою будь-яку кухню, але і легко витримує високі температури. Дотримуючись рекомендацій виробника щодо догляду, ви зможете зберегти привабливість поверхні на довгі роки.

При виробництві нових варильних поверхонь компанія Günter & Hauer не обійшла увагою і питання безпеки. Функція газ-контролю, яка присутня в кожній моделі, забезпечить миттєве припинення подачі газу, якщо він раптово згасне. Обираючи таку техніку, ви можете бути впевнені в тому, що витік газу не трапиться ні за яких обставин.

Віддаючи перевагу тій чи іншій моделі, керуйтеся габаритами техніки. Для стандартних кухонь ідеально підійдуть варильні поверхні GL 6 B та GL 643. Вони вирізняються класичними розмірами (60х10х52 см) і звичним розташуванням конфорок. Завдяки цьому, ви легко дотягнетесь до найдальшої з них, навіть якщо передні вже зайняті посудом.

Якщо площа вашої кухні дозволяє, а кулінарія – ваш "коник", оберіть модель GL 9 B. Збільшена площа поверхні у поєднанні з додатковою пʼятою конфоркою дозволять вам одночасно готувати більшу кількість страв.

Придивіться до нових моделей газових варильних поверхонь від Günter & Hauer. Можливо, це саме те, чого не вистачало вашій кухні?